|

Inloggen

|

Home

|

Terug

Postadres
Postbus 1233
6501 BE Nijmegen
 
 T 024 - 322 66 93

Home
In communicatie van vandaag is een flexibele en kwalitatieve website een must. Met de oplossingen die Brainstorm u kan bieden bepaalt u zelf wàt u communiceert en wanneer.

 

Brainstorm Internet is een full-service internetbedrijf. We ontwikkelen websites en bouwen maatwerk webapplicaties. Daarnaast bieden wij webgerelateerde diensten zoals detachering, online advertentie-campagnes en huisstijl ontwikkeling. Wij zijn partner en aanspreekpunt voor al uw internetzaken.

Webdesign Bureau Nijmegen
 

 

Webdesign Bureau Nijmegen

 

 

Website B-Online
Een goede website is een afspiegeling van uw organisatie. Met Website B-Online heeft u snel een professionele website van uw organisatie of project in de lucht. Met B-Online Plus beheert u dan ook nog zelf de pagina's en inhoud. 


 
 

Website B-Content
Uw organisatie is volop in ontwikkeling. Daarbij hoort een website die meeflext. Bezoekers van uw site vragen om actuele informatie en interactie. Met een Content Management Systeem ontwikkelt en beheert u alle online communicatie. B-Content is zo'n systeem.
 
 
Maatwerk
Meer doen met minder geld. U kijkt of processen efficiënter en beter kunnen. Automatisering is vaak de uitkomst. Brainstorm Internet werkt met zeer ervaren en gedreven programmeurs om voor u gebruiksvriendelijke webbased oplossingen te realiseren.
 


  

Detachering
U heeft een website of intranet en door gebrek aan capaciteit (tijd of kennis) voldoet deze niet meer. Door een webprofessional in te huren vangt u de tekorten op en kunt u de kwaliteit van uw website of intranet snel op een hoger peil brengen. 
 
 

  

 

 Brainstorm, altijd een oplossing !